0 st

Santoys är ett Thailändskt företag som producerat pedagogiska träleksaker, spel och möbler sedan 1993. De är baserade i Surin som ligger i nordöstra Thailand. Alla produkterna tillverkas i den egna fabriken där. Santoys säljer idag sina produkter i över 40 länder världen runt. När de först startade hette de Santa's Toys vilket senare förkortades till Santoys.

Alla produkter tillverkas av eko-vänligt och högkvalitativt gummiträ från Santoys egna plantage i Surin. När gummiträden skördas är det genom utgallring av träd som är över 25 år gamla. De producerar nämligen inte längre latex som annars utvinns på dessa plantage. I samband med gallringen planteras nya träd vilket ger ett ansvarsfullt och hållbart skogsbruk.

Santoys använder strikt produktionsteknik för att säkerställa hög kvalitet och barnsäkra träleksaker för sina kunder. De har en modern anläggning med effektiva maskiner, skickliga hantverkare och för färgsättning används giftfria färger. När produkterna monteras används ett E-zero certifierat trälim fritt från formaldehyd och andra gifter. Alla Santoys produkter uppfyller de senaste europeiska och amerikanska riktlinjerna för leksaker (EN-71 och ASTM). De färdiga produkterna förpackas i återvinningsbara kartonger.

0 st
Stäng